Prezentace města na veletrzích

Tisková zpráva 2. 1. 2015

Prezentace města Příbrami na veletrzích cestovního ruchu Regiontour v Brně a Holiday World v Praze v roce 2015

Měsíce leden a únor jsou již tradičně spojeny s účastí města Příbrami na veletrzích cestovního ruchu, na kterých zveme návštěvníky do našeho regionu. Ve dnech 15. až 18. ledna 2015 se představíme na veletrhu Regiontour v Brně, který je největší prezentací průmyslu cestovního ruchu se zaměřením na regiony ve střední Evropě. Veletrh Regiontour je tak nosným projektem na podporu domácího cestovního ruchu a incomingu v České republice. Město Příbram se veletrhu účastní v samostatném stánku jako spoluvystavovatel Středočeského kraje.

Po velmi dobré zkušenosti se spoluprací z minulých let se opět ve stánku města Příbrami představí Hornické muzeum Příbram (www.muzeum-pribram.cz), Svatá Hora (www.svata-hora.cz), Knihovna J. Drdy (www.kjd.pb.cz) a Svazek obcí Podbrdského regionu (www.podbrdsko.com).

Velmi příjemnou pozvánkou do našeho regionu bude v pátek 16.1.2015 vystoupení hudební skupiny Ginevra. Po celou dobu veletrhu budou zaměstnanci města a muzea rozdávat ve stánku propagační materiály a podávat informace o novinkách a zajímavostech z našeho regionu. Srdečně všechny zveme k návštěvě stánku města Příbrami. Stánek č. 111 najdete v pavilonu „P“ na brněnském výstavišti. Ve čtvrtek 15.1.2015 je veletrh otevřen pro odbornou veřejnost, v ostatní dny přivítá veřejnost laickou.

Dalším veletrhem, kterého se město Příbram na začátku roku zúčastňuje, je veletrh Holiday World v Praze. Veletrh Holiday World je jednou z nejvýznamnějších akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. Letos se bude konat 24. ročník, který proběhne ve dnech 19. až 22. února 2015 na holešovickém Výstavišti v Praze společně s 9. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a s 20. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v České republice Golf Show.

Na veletrhu se bude Příbram opět prezentovat společně s Hornickým muzeem Příbram, Svatou Horou, Knihovnou J. Drdy a Svazkem obcí Podbrdského regionu. Hudební skupina Ginevra zahraje návštěvníkům veletrhu v sobotu 21. února 2015. Veletrh Holiday World bude již tradičně rozdělen na dva dny pro odbornou veřejnost a víkendové dny budou patřit veřejnosti laické. Tímto si Vás již dnes dovolujeme pozvat k návštěvě našeho stánku č. 801 ve Veletržní hale holešovického Výstaviště.

Ing. Ota Hauptmann, vedoucí Obecního živnostenského úřadu MěÚ Příbram

Počet zobrazení: 3443 | Aktualizováno: 02. 01. 2015