Strategický plán města Příbram 2014-2020

0 0 0

V současné době probíhají práce na projektu, jehož cílem je vytvoření „Strategického plánu rozvoje města Příbram na období let 2014 - 2020“.

Pro realizaci projektu byla ve výběrovém řízení vybrána společnost PROCES – Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s. r. o., která má dlouholeté zkušenosti se zpracováním strategických a koncepčních dokumentů směřujících ke komplexnímu rozvoji území (více informací na http://rozvoj-obce.cz/).

„Nový strategický plán rozvoje města bude klíčovým střednědobým až dlouhodobým dokumentem, který bude sloužit jako nástroj koordinace rozvojových aktivit na podporu rozvoje města. Strategie bude obsahovat systematický, dlouhodobý a komplexní přístup, který je založen na konsensu místních představitelů veřejné správy, podnikatelů, neziskových organizací a občanů, vycházející ze sdílené představy o rozvoji města,“ řekl starosta Příbrami Ing. Pavel Pikrt.

Informace

 

 

AKTUÁLNĚ
Město Příbram Vás zve na 2. veřejné projednání Strategického plánu rozvoje města Příbram na období let 2014 – 2020.

Veřejné projednání se bude konat dne 10. dubna 2014 v 15:00 hodin v jednacím sále v Příbrami I, nám. T. G. Masaryka, č. p. 121 (bývalá budova RD Příbram). Další informace naleznete na http://sp-pribram.cz/

 



Počet zobrazení: 4928 | Aktualizováno: 20. 03. 2014