29. srpna se v Příbrami koná akce Stihl Timbersports Czech Cup 2022

0 0 0

 

STIHL TIMBERSPORTS® je tradičně napínavá, adrenalinová podívaná. Sekery, pily, motorové pily a skvělá atmosféra nikdy nechybí. V kombinaci s doprovodným programem se v areálu Nový rybník zabaví celé rodiny.

 

Kvalifikační závod Mistrovství ČR v dřevorubeckých sportech STIHL TIMBERSPORTS míří opět do Příbrami. Na závod bylo nominováno 16 závodníků, kteří budou soutěžit tradičně ve čtyřech disciplínách. Jednotlivé výkony v disciplínách Stock Saw, Standing Block Chop, Single Buck a Underhand Chop se závodníkům startujícím v kvalifikacích započítávají pro nominaci na Mistrovství ČR.

 

Doprovodný program pro děti i dospělé

Sportovní zařízení města Příbram k této akci již tradičně organizují doprovodný program. Letos to budou tvořivé dílničky pro děti, tradiční malování na kotouče od Centra sociálních a zdravotních služeb města Příbram, elektrický býk a možnost jízdy na koních a ponících. Samozřejmostí jsou stánky s občerstvením.

Doprovodný program akce začíná ve 14 hodin, samotný závod startuje o hodinu déle. Akce potrvá do pozdních odpoledních hodin a vstup je zdarma.

 

Bc. Miroslava Kozohorská 
Tisková mluvčí
Sportovní zařízení města Příbram, Legionářů 378, 261 01, Příbram VII
tel. č.: 318 621 384, mob.: 773 041 753
Oficiální webové stránky Sportovního zařízení města Příbram: www.szm.pb.cz

Oficiální FB stránky Sportovního zařízení města Příbram: https://www.facebook.com/szmpribram 

 

timbersport 2021

Záběr z loňského zápolení.

 



Počet zobrazení: 770 | Aktualizováno: 25. 08. 2022