Prezentace města Příbram na veletrhu Holiday World v Praze

20. únor 2014, Příbram - Po úspěšné prezentaci na veletrhu Regiontour 2014 v Brně je dalším veletrhem, kterého se město Příbram na začátku roku zúčastní, veletrh Holiday World v Praze. Veletrh Holiday World je jednou z nejvýznamnějších akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. Letos se bude konat 23. ročník, který probíhá ve dnech 20. až 23. února 2014 na holešovickém Výstavišti v Praze společně s 8. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a s 19. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v České republice Golf Show. Veletrh Holiday World je tradičně rozdělen na dva dny pro odbornou veřejnost a víkendové dny budou patřit veřejnosti laické.

„Na veletrhu se bude Příbram opět prezentovat společně s Hornickým muzeem Příbram, Svatou Horou, Knihovnou J. Drdy a Svazkem obcí Podbrdského regionu. Hudební skupina Ginevra zahraje návštěvníkům veletrhu v sobotu 22. února 2014. Srdečně Vás všechny zveme k návštěvě stánku města Příbram. Stánek číslo 801 najdete ve Veletržní hale holešovického Výstaviště,“ informoval starosta města Ing. Pikrt.

Holiday World 2013

Počet zobrazení: 3205 | Aktualizováno: 20. 02. 2014