Prezentace města Příbram na výstavách cestovního ruchu v květnu 2014

0 0 0

13. květen 2014, Příbram - Po úspěšných prezentacích na veletrzích cestovního ruchu v České republice (Regiontour v Brně, Holiday World v Praze) se vypraví zástupci města Příbram s inovovaným veletržním stánkem také do zahraničí - tentokrát na Slovensko a do Polska.

Ve dnech 16. – 18. 5. 2014 se město Příbram společně se svými partnery z regionu Příbramsko představí na výstavě Region Tour Expo v Trenčíně. Jedná se o 3. ročník výstavy cestovního ruchu regionů. Zároveň s touto výstavou probíhají na trenčínském výstavišti další akce pro návštěvníky, a to 2. celoslovenská cukrářská výstava Dorty a svět pečení a Jarmark tradičních lidových řemesel.

Po výstavě na Slovensku se expozice „Příbramsko“ přesune do Zabrze v Polsku, kde se ve dnech 23. a 24. 5. 2014 město Příbram již potřetí účastní Mezinárodní výstavy Průmyslového dědictví a důlní turistiky.

Na obou akcích budou společně s Příbramí vystavovat i tradiční partneři města - Hornické muzeum Příbram, Svatá Hora, Knihovna J. Drdy a Svazek obcí Podbrdského regionu.

Věříme, že náš stánek přiláká hodně zájemců o informace z našeho regionu a že přijedou navštívit nejen město Příbram ale i zajímavá místa na Příbramsku.

Ing. Ota Hauptmann, MěÚ Příbram



Počet zobrazení: 3203 | Aktualizováno: 13. 05. 2014