Sekání trávy ve městě v roce 2015

0 0 0

Tisková zpráva 30. 4. 2015

Příbram máme rozdělenou do deseti bloků. Naráz sečeme ve třech blocích. Pořadí oblastí je stanoveno s ohledem na koncentraci obyvatel, velikost zelených ploch a intenzitu růstu trávy v jednotlivých městských částech. Celkem musíme posekat trávu z 85 hektarů zeleně. Sekat na některých místech jsme začali 27. dubna, v systému pak od 4. května  

Sekání trávy stroji je prováděno rychleji než její odvoz. Budeme se snažit shrabat a odvézt posekanou trávu tak, aby na místě nezůstávala víc jak jeden den. Prosíme také občany, aby zvážili přeparkování aut v době sekání trávy v okolí jejich bydliště. Přestože jsou zaměstnanci poučeni a své řemeslo ovládají, nejsme schopni stoprocentně vyloučit znečištění karosérií trávou, případně i poškození od odletujících kamínků.

Opět můžete odkládat vlastní posekanou trávu na konkrétní místa v blocích v době, kdy bude v oblasti sekáno. Toto místo bude označeno a tráva z něho bude odvezena. Žádáme však občany, aby trávu zde odkládali pouze v termínu, kdy bude v bloku sekáno. Není v silách TS nakládat a odvážet takto odloženou trávu opakovaně a v době, kdy již budeme na jiném konci Příbrami.

 Celá tisková zpráva TS Příbram



Počet zobrazení: 2894 | Aktualizováno: 30. 04. 2015