Představení investičních akcí města pro rok 2023

0 0 0


Město Příbram pořádá ve středu 1. února od 14.00 v zasedací místnosti budovy bývalého Ředitelství Rudných dolů setkání pro dodavatele stavebních prací. Cílem setkání je seznámit potencionální zájemce o veřejné zakázky s plánem investičních akcí města v roce 2023 a se záměrem zahájit zadávání konkrétních veřejných zakázek na stavební práce v průběhu kalendářního roku 2023.

Program setkání:

14:00 Prezence dodavatelů
14:05 Úvodní slovo – Mgr. Jan Konvalinka, starosta
14:10 Prezentace obecných témat k veřejným zakázkám na stavební práce

  • praktické tipy pro podávání nabídek – kde lze najít důležité a praktické informace před podáním nabídky, co má být obsahem nabídky, nejčastější pochybení dodavatelů při podání nabídek, předkládání originálů dokladů
  • informace o zavádění principů odpovědného veřejného zadávání v praxi města
  • dynamické nákupní systémy

14:20 Prezentace plánu investičních akcí na rok 2023 - veřejné zakázky na stavební práce (s hodnotou vyšší než 500 000 Kč bez DPH).

V rámci všech představovaných veřejných zakázek bude sdělen zejména jejich:
a) název,
b) předpokládaná hodnota,
c) stručný popis předmětu.

Setkání se uskuteční prezenčně v kombinaci s online přenosem, záznam přenosu bude posléze k dispozici na webu města.

Zadavatel pro vyloučení pochybností uvádí, že představení plánovaných veřejných zakázek není výzvou k vyjádření předběžného zájmu ani výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.

 

 

 

 



Počet zobrazení: 634 | Aktualizováno: 30. 01. 2023