Výroční zpráva o činnosti města Příbram za rok 2021

0 0 0

 

Město Příbram v těchto dnech vydalo svoji historicky první výroční zprávu. Výroční zpráva představuje další krok učiněný s cílem zvyšovat informovanost obyvatel, kteří získají komplexní přehled o činnosti města v daném roce. V ucelené podobě zpráva přináší informace nejen o hospodaření města, ale i o projektech, které se v uplynulém roce ve městě realizovaly.

V úvodu se výroční zpráva věnuje informacím o městě, organizaci a řízení města. V další části seznamuje s poskytovanými službami občanům, vybranými investičními akcemi a ekonomikou města. Závěr je věnován statistice v číslech a získaným oceněním.  

„Letos poprvé se vám do rukou dostává výroční zpráva města Příbrami. Po vzoru jiných měst jsme přistoupili k jejímu zpracování, abychom přehledným a transparentním způsobem informovali o všech zásadních projektech, které se v roce 2021 v rámci města uskutečnily. Podrobně a systematicky v rozdělení dle oblastí a gescí ukazujeme činnost města, stěžejní ukazatele a množství vynaložených prostředků,“ uvedl starosta Jan Konvalinka.

Výroční zprávu za rok 2021 naleznete na: https://1url.cz/5rQym

 

Eva Švehlová, DiS. 
tisková mluvčí 
eva.svehlova@pribram.eu

Město Příbram, Tyršova 108, 261 19, Příbram I
tel. č.: 318 402 240
mob.: 778 533 946 

Oficiální FB stránky města Příbrami: https://www.facebook.com/mestskyuradpribram 

 

Výroční zpráva 2021

 

 



Počet zobrazení: 810 | Aktualizováno: 27. 06. 2022